Mnenja strank

Kaj pravijo o nas naše zadovoljne stranke:

Objavljeno v reviji DELO in DOM:

Mi smo poceni kuhinjo dobili v BTC-ju, v Merkurju znamke Master. Ful prijazni prodajalci, vse ti izrišejo po meri... za 2,6 metra kuhinje smo dali 1600 EUR vključena kuhalna plošča, vgradni hladilnik, napa in pomivalno korito. Bela tehnika je znamke Beko. Vsi predali in vrata imajo mehko zapiranje že v osnovi . Tudi dostave in montaže nam ni bilo treba plačati, imajo res veliko izbiro barv lesa in pultov in vse vključeno v ceno. Kuhinjo so nam pripeljali in zmontirali že v dveh tednih. Drugače imajo rok 30 dni. Monterji so nam šli celo toliko na roko, da so na našo željo nalepili na steno plastično ozadje, ki ga sploh nismo kupili pri njih, ter nam brez kakršnih koli problemov izrezali luknje za vtičnice. Pri tem so se res potrudili in je na koncu zelo lepo izpadlo. Lahko rečem samo, da smo izredno zadovoljni!

 MAJA (preko spletne strani)

 

Pozdravljeni,

Ideja mi je zelo všeč, po mojem mnenju je celo najboljša do sedaj in sem zelo zadovoljna.

Najlepša hvala za trud! Upoštevate naše želje hkrati pa stremite k temu, da bo kuhinja čim bolj funkcionalna, nam svetujete in se skrbno posvetite tudi ceni. Vse pohvale!

Hvala še enkrat.  10.2.2014

Še enkrat bi se vam rada zahvalila za ves trud in potrpežljivost, za prijaznost in ustrežljivost ter nenazadnje za samo kuhinjo. Resnično smo prezadovoljni. 

Vedeli smo, da bo v realnosti čisto drugače kot na skicah ter da bo mnogo lepše, toda, da bo tako lepo si sploh nismo mogli predstavljati.

Zelo smo zadovoljni, kuhinja je čudovita! 

 ALMA S. 25.2.2014