Gospodinjski aparati BEKO

Kuhinje MASTER vključujejo gospodinjske aparate priznane blagovne znamke BEKO.

 

Beko aparati niso pogoj. Aparate lahko nadomestimo za katerokoli drugo blagovno znamko, znamko na katero prisega naša stranka.

Beko International – pridružite se milijonom

Blagovna znamka Beko je s svojimi inteligentnimi rešitvami prisotna v življenjih več kot 250 milijonov uporabnikov v več kot 100 državah po vsem svetu. Vsaki dve sekundi je prodan en izdelek Beko. Vsakoletna rast števila uporabnikov gospodinjskih aparatov Beko potrjuje zadovoljstvo strank z izdelki, ki so kakovostni, omogočajo dolgo in zanesljivo uporabo in sledijo zahtevam in željam uporabnikov.

Beko sledi vašim spreminjajočim se potrebam

S svojo ponudbo več kot 2000 izdelkov bele tehnike Beko zagotavlja raznolikost za različne zahteve in želje uporabnikov. Z vsako spremembo v življenju, na primer vselitvijo v novo stanovanje, poroko, rojstvom otrok, se spremenijo potrebe uporabnikov, zato so izdelki Beko oblikovani tako, da sledijo različnim zahtevam in zadovoljujejo različne okuse in želje uporabnikov.

Delovanje
V vsakdanji naglici vedno želimo opraviti čim več stvari kakovostno in v najkrajšem času. Z izdelki Beko lahko učinkovito izvajamo vsakdanja gospodinjska opravila in prihranimo dragoceni čas. Pri oblikovanju gospodinjskih aparatov Beko skrbno upošteva nepogrešljivi lastnosti, ki ju mora imeti vsak gospodinjski aparat – učinkovitost in enostavno uporabo.

Zaupanje
Vsak potrošnik zahteva visoko kakovost za denar, ki ga je pripravljen odšteti. Zato je za Beko pomemben vsak korak v potrošnikovi izkušnji z izdelkom – zanesljivost izdelka, poprodajne storitve in garancija, ki jo zagotavlja proizvajalec. Izdelki Beko so prepoznavni po svoji kakovosti, dolgotrajnem delovanju in zanesljivosti.

Odgovornost
Za zanesljivost in kakovost izdelkov Beko skrbi mednarodna mreža:

  • več kot 15.000 zaposlenih po vsem svetu,
  • 10 proizvodnih enot v 3 državah, vse izpolnjujejo standarda ISO 9001 in ISO 14001,
  • 13 prodajnih podjetij širom sveta in
  • široko razvejanih poprodajnih storitev.

Beko Slovenija

Blagovna znamka Beko je na slovenskem trgu prisotna že od leta 2000. Distributer za Slovenijo je Big Bang d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana. Beko na slovenskem trgu zagotavlja 5 let garancije za vse proizvode bele tehnike. Servisna mreža je razvejana po vsej Sloveniji, za potrošnika skrbi 31 pooblaščenih serviserjev. Blagovna znamka Beko je prisotna v vseh večjih specializiranih prodajalnah za belo tehniko (prodajna mesta po vsej Sloveniji) in tako širi svoj položaj na slovenskem trgu.