Aparati Gorenje

APARATI GORENJE

MALI APARATI

DODATKI

 

Gorenje Simplicity

Moja življenjska filozofija je preprosta. Zame je dobro to, kar je v skladu z mojimi navadami in zmožnostmi. Življenjski prostor oblikujem in urejam po svoje. Izberem kolekcijo aparatov, ki spoštujejo moj življenjski stil. Odlično oblikovane aparate kolekcije Gorenje Simplicity v črni in beli barvi zlahka vključim v svoje prostore in z njimi res živim po svoje. Ker se prilagodijo meni, ne jaz njim. Simplicity!

Lepo. Preprosto. Dostopno.

 

Kolekcija Gorenje Ora-Ïto White: inspiracija svetlobe

Simplexity. Preprosto in hkrati kompleksno. Ko je vse odvečno odstranjeno in ostane le še prečiščeno. Iz enostavnih oblik, ki nas obdajajo, nastane futuristična kuhinja za danes, jutri, pojutrišnjem. V preprostih linijah se zrcalijo obrisi prihodnosti. Vizija, ki je postala realnost. Bela. V jeziku oblikovalca: Le blanc! V njej je vsa svetloba sveta. V njeni čistosti in enostavnosti je opazen vsak detajl. V povezavi z belo dobi oblika poseben pomen. Svetloba, ki nastane z združevanjem vseh barv, ne dopušča napak. Zato so aparati posebne kolekcije Gorenje Ora-Ïto odeti v belino. Tu ni nič odveč, tu vse služi svojemu namenu, tu vse razvaja pogled s svetlobo in dotik s premišljeno učinkovitostjo. V kuhinji beline se lahko vsakdo izrazi čisto po svoje. Kdor misli v barvah, izbere belo okolje. Šele v takšnem prostoru je mogoče doživeti vso barvitost okusov in vonjev, resničnosti in domišljije. V takšni kuhinji je mogoče sanjati v vseh barvah. Z magično močjo svetlobe! Ker mislimo v barvah, prisegamo na belo.

 

Mislimo v barvah. Prisegamo na belo!

 Gorenje, eden vodilnih evropskih proizvajalcev gospodinjskih aparatov, združuje najnovejšo tehnologijo z odličnim in prepoznavnim oblikovanjem ter vrhunsko kakovostjo. V želji, da postane najbolj inovativen, v oblikovanje usmerjen ustvarjalec izdelkov za dom na svetu, Gorenje osvaja z izvirnostjo, tehnološkimi presežki, prefinjeno eleganco svojih izdelkov in ekološko ozaveščenostjo.

Da bi bili oblikovno dovršeni gospodinjski aparati dostopni širokemu krogu ljudi, se je Gorenje povezalo z mladim francoskim oblikovalcem Ora-Ïtom. Rezultat tega sodelovanja sta Kolekciji Gorenje Ora-Ïto. Prva v črni barvi, druga v beli, z magično močjo svetlobe.

 

Gorenje designed by Karim Rashid

Fuzija minimalizma in barv. Čistosti in drznosti. Funkcionalnosti in interaktivnosti.

Sodobna kolekcija, prepoznavna po dinamičnem dizajnu, zaobljenih linijah in površinah iz visoko kakovostnega aluminija. Inovativno oblikovanje in integracija novih tehnologij, ki povsem prepriča z barvitostjo in prilagodljivostjo.

Magična svetloba navpične svetlobne linije LED ustvari individualno izkušnjo prostora. Z enim samim nežnim dotikom obarva vaš svet v enega od sedmih barvnih odtenkov. Za dlje časa ali le za hip.

 

Karim Rashid - svetovna ikona sodobnega oblikovanja

Newyorčan Karim Rashid je eden najplodnejših oblikovalcev svoje generacije. Da gre za živo legendo oblikovanja, pričajo naslednja dejstva: več kot 3.000 njegovih oblikovalskih idej je našlo pot vse do serijske proizvodnje; več kot 300 je bilo nagrajenih; delal je v več kot 35 državah po vsem svetu... Njegov oblikovalski dar ne pozna žanrskih meja, saj ga je udejanjal že na najrazličnejših področjih: pohištvo, arhitektura, svetila, jedilni pribor, … Tem so se zdaj pridružili tudi gospodinjski aparati.

Večkrat nagrajeni industrijski oblikovalec je v svojih projektih oblikoval proizvode za več sto naročnikov iz vsega sveta, vključno z nadvse zvenečimi imeni: Alessi, Artemide, Audi, Bozart, Cappellini, Estée Lauder, Giorgio Armani, Issey Miyake, Kenzo, Prada, Sony, Toyota in Umbra, če naštejemo le najprestižnejše. Karim Rashid je večkratni dobitnik nagrad Red Dot Award, Chicago Athenaeum Good Design Award, I.D. Magazine Annual Design Review, IDSA Industrial Design Excellence Award in številnih drugih.

 

Gorenje One

 Bel, minimalističen dizajn

Minimalističen dizjan v belem je stalnica pri vseh aparatih linije Gorenje One. Zahvaljujoč stiliziranim linijam iz česanega aluminija ter trpežnemu belemu steklu se ti aparati izvrstno znajdejo tako v revijah o notranjem oblikovanju kot v gospodinjstvih. Aparati so modni, sledijo trenutnim trendom, hkrati pa so cenovno dostopen partner vašim ostalim izbiram pri oblikovanju vašega doma.

Trajnost

Trajnost nam je pomembna prav toliko kot vam. Aparati Gorenje One so pozorni na svoj vpliv na okolje. So energijsko učinkoviti, porabijo manj vode in ustrezajo strogim Evropskim smernicam o varčevanju z energijo. Varčujemo z energijo, da je več ostane za vas; pri tem pa vemo, da šteje vsak, tudi najmanjši prispevek.

Vrhunska tehnologija

Vrhunska tehnologija, združena z iskrivo minimalistično estetiko, je popolna rešitev za vse, ki so vedno v gibanju. Življenje se ne ustavi, ko ste dovolj stari, da si privoščite svoj lasten dom. Gorenje One sledi vašemu utripu in ne obratno.

 

 Classico kolekcija

 Kuhanje s strastjo

V kuhinji je doma strast do življenja. To je posvečen in z ljubeznijo prežet prostor, v katerem ustvarjamo slastne in pristne okuse življenja. Skozi celotno zgodovino človeštva velja, da se v kuhinji zgodijo vse pomembne stvari. Omamni vonji začimb vabijo k oživljanju kulinaričnih zgodb iz preteklosti in ustvarjanju novih. Dobra kuhinja je recept za sladko in strastno življenje. Vse to poosebljajo kuhinjski aparati iz kolekcije Gorenje Classico, ki so na voljo v slonokoščeni in mat črni barvi.