Aparati Electrolux

Hlajenje

Hlajenje

Electrolux ima velik izbor hladilnikov in zamrzovalnikov, različnih velikosti in značilnosti. Vsi aparati pa vam zagotavljajo, da bodo vaša živila varno shranjena pod najboljšimi pogoji.

Kuhanje

Kuhanje

Electroluxovi gospodinjski aparati bodo spremenili kuhinjo v vaš najljubši prostor. Ponujamo vam prilagodljive rešitve, sodobno obliko in najsodobnejšo tehnologijo.

Pomivalni stroji

Pomivalni stroji

Po končanem obroku, je čas, da se razvajate. Privoščite si počitek, pomivalni stroj pa bo poskrbel za vašo posodo.

Nega perila

Nega perila

Electrolux vam ponuja veliko izbiro strojev za nego perila, ki bodo nežno poskrbeli za vsa vaša oblačila in hkrati prihranili energijo.

Sesalniki

Sesalniki

Lastnik psa, ljubitelj mačk, študent ali lastnik avtomobila? Stanovanje ali hiša? Ne glede na to ali imate preproge ali samo parket, odprto tlorisno zasnovo ali veliko sob, vas imamo v mislih, ko oblikujemo naše sesalnike. In po 90 letih revolucionarnih inovacij vam lahko ponudimo sesalnik, ki ustreza vsaki vaši želji.

Mali aparati

Mali aparati

Je sončen dan. Je popolna skodelice kave. Je objem osebe, ki jo imate radi. Je lovljenje vlaka, preden spelje iz postaje. Je srečanje s starim prijateljem. Je kuhanje za nekoga, ki ga imate radi. So majhne stvari v življenju. Electroluxovi mali gospodinjski aparati vam bodo polepšali življenje.

Klimatske naprave

Klimatske naprave

Linija klimatskih naprav vam nudi popolno udobje v vašem domu. Z najnovejšo inverter tehnologijo zagotavljamo izjemno energijsko učinkovitost, moderna obika pa se lepo poda vsakemu domu. Ohladite se z našimi klimatskimi napravami.

Pripomočki in dodatki

Pripomočki in dodatki

Naše pripomočke in dodatke je navdihnilo znanje profesionalcev - nekaj za vsakogar, kot so robčki za sušilni stroj, in posebni dodatki, kot je set pripomočkov za pripravo jedi na žar plošči ali zdrava priprava jedi s paro. Linijo smo oblikovali tako, da so artikli lepi in v svoji življenjeski dobi delujejo dobro.